In viaggio a Granada, passeggiando per le strade intorno alla Plaza Nueva, abbiamo trovato un pezzetto di Italia, il negozio di Pippo, italiano di Taranto che si è trasferito a Granada ed ha aperto questo negozio di gastronomia italiana, Cacho&Pepe.
Pasta italiana Rummo, una delle migliori in commercio, sughi freschi fatti in casa, lasagne, pasta fresca, e tante altre specialità italiane, da asporto.
Il venerdì poi, fa mozzarella e burrata: le fa proprio lui, e le vende con grande successo.
Traveling to Andalusia, in Granada, walking the streets around the Plaza Nueva, we found a little piece of Italy. An Italian guy, Pippo, from Taranto (Puglia), had moved to Granada and opened this Italian deli, Cacho & Pepe.
He sells the best Italian products, such as the "Rummo" pasta which is one of the best on the market, but also fresh homemade noodles, lasagne, homemade sauces, and many other Italian specialties that are mainly to takeaway.
The best is on Friday, when he makes mozzarella and burrata, two very particular Italian specialties. He makes them himself and sells them with great success.
Well done Pippo! He has invented a new life in Spain, bringing the Italian tradition!
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